HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Erdoğan Tekirdağ'da

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da valilik önündeki mitingde halka hitap ediyor.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

77 milyon aziz vatandaşımıza aynı şekilde baktık. Tekirdağ’da daha önce oy oranı yüzde 17’iydi ama sonra Tekirdağ bizim yanımızda oldu. 3 Kasım seçimlerinde Tekirdağ’da ikinci parti olduk ama hiç aldırış etmedik.

Tekirdağ’a büyük yatırımlar yaptık, hizmet etmeyi sürdürdük. Biz Türkiye partisiyiz, bizi sevsin veya sevmesin herkesin hizmetkarıyız.

Biz her yerde varız. Ya birinci partiyiz ya ikinci partiyiz. Belediye başkanı seçildim dört buçuk yıl o makamda oturdum kimsenin hayatına karışmadım, yasaklar getirecek dediler, aksine özgürlükleri savundum. 12 yıldır kimsenin yaşam tarzına karışmadık, Tekirdağ bunun şahidi.

'BUNLAR SANATÇI BE!'

İstanbul’da vizyon belgesini açıkladım. Toplumun her kesiminden kişiler katıldı. Sanatçılar da geldi. Toplantı bitti sanatçılara linç kampanyası başladı. Vay efendim siz o toplantıya nasıl katılırsınız... Güya bunlar özgürlükçü! Bu anlayış sadece kendi mahallelerini kapsıyor. Bunlar sanatçı be! Sanatçı senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda mı? Kılıçdaroğlu’nun davetine giderse ya ya ya şa şa şa! Başbakan’a gidince yuh öyle mi!

HOPA’DAKİ OLAYLAR

Artvin Hopa’da alçakça bir saldırı yapıldı. Vandallar toplanıyor yardım kuruluşuna saldırıyor. CHP’li vekiller de bu alçakça saldırıyı destekliyor. Pensilvanya da destek veriyor. O Hopa’da miting yapmak istedim, mitingi yaptım, otobüsümü taşladılar. Öndeyim, ön cam parçalandı ama Allabh bizleri korudu. Korumam arka kapıdan düştü. Haftalarca yoğun bakımda kaldı. Bunlar vandal vandal! Kılıçdaroğlu gitti onları tebrik etti biliyor musunuz?

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler