HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Erdoğan’dan taksicilere sürpriz ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gece yarısı taksicilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, hastanedeki bir yakınını da ziyaret etti.

Ramazan’ın ilk 2 gününü İstanbul’da geçiren Başbakan Erdoğan, MÜSİAD’daki iftarın ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu. Erdoğan, Bağcılar’daki Mega Taksi Durağı’na saat 00.30 sıralarında gelerek, taksicilerle bir süre sohbet etti. Taksicilerin çay ikram ettiği Başbakan, daha sonra buradan ayrıldı. Başbakan Erdoğan, belediye başkanlığı döneminden bu yana İstanbul’da her Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarına misafir olup, esnaflarla gece yarısı sohbetleri gerçekleştiriyor.

ERDOĞAN HASTANEDEKİ BİR YAKININI DA ZİYARET ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği’nin düzenlediği iftarın ardından hastanede tedavi olan bir yakınını ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği iftara katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftarın ardından Bağcılar’da bulunan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde tedavi olduğu öğrenilen bir yakını ziyaret etti. İçeride yaklaşık yarım saat kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ardından hastaneden ayrıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler