HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Yardımcısı Arınç’tan yalanlama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir gazetenin internet sitesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ile ilgili sarf ettiği iddia edilen sözleri yalanladı.

Başbakan Yardımcısı Arınç’tan yalanlama

Arınç, "Fitne çıkarmaya yöneliktir. Kesinlikle reddederim” dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, bugün bir gazetenin internet sitesinde yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in adaylığı ile ilgili yaptığı iddia edilen açıklamayı yalanladı. Arınç, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Bugün Hürriyet Gazetesi'nde ‘Saray'ın Şifresi' başlığı ile yer alan ‘Benim bu partide hatırım varsa' diye devam eden internet sayfalarında iktibas edilen haber doğru değildir, yalandır. Fitne çıkarmaya yöneliktir. Kesinlikle reddederim” dedi.

İŞTE ARINÇ'IN YALANLADIĞI O HABER

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, yakın çevresine “Benim bu partide hatırım varsa Melih’in oğlunu aday göstermezler” dediği iddia edilirken, Davutoğlu’nun da sıcak bakmadığı Osman Gökçek’in Erdoğan’ın kontenjanından aday olabileceği konuşuluyor. Listedeki yığılma nedeniyle Arslan’ın Diyarbakır’a kaydırılabileceğinden söz ediliyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler