HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan'a ses kaydı gönderiyor

ORDU’daki programına katılmak üzere bu sabah özel uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı’na gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu...

Başbakan'a ses kaydı gönderiyor

ORDU’daki programına katılmak üzere bu sabah özel uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı’na gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustazaf Der ile Hizbullah arasındaki organik bağı ortaya çıkaran yargı kararı ile ilgili bir soruya, “O yargı kararını Sayın Başbakanın alıp okumasını isterim ve sonra da milletvekillerini çağırıp Hizbullah’la nasıl ve hangi gerekçe ile işbirliği yaptıklarını da sormasını isterim” dedi. Kılıçdaroğlu, elindeki ses kayıtlarını da Başbakan Erdoğan’a göndereceğini söyledi.

Bu sabah saat 10.00’da Ankara’dan özel uçakla Samsun Çarşamba Havaalanına gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 300’e yakın partili davul ve zurna eşliğinde karşıladı. Kılıçdaroğlu havaalanından Ordu’ya hareket etmeden önce bir gazetecinin, “Mustazaf Der’le Hizbullah arasındaki organik bağı ispatlayan nitelikte bir yargı kararı var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki bir sorusuna, “O yargı kararını Sayın Başbakanın alıp okumasını isterim. Ve sonrada milletvekillerini çağırıp Hizbullah’ la nasıl ve hangi gerekçe ile işbirliği yaptıklarını da sormasını isterim” dedi. “Elinizdeki ses kayıtlarını da açıklayacakmısınız?” şeklindeki soruyu da, “Sayın Başbakan’a göndereceğim” diye yanıtladı. Ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti otobüsü ile Ordu’ya hareket etti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler