HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakanlık müşavirliğine Ömer Lütfi Bektaşoğlu atandı

Başbakanlık Müşaviri Kasım Bostan Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı'na getirildi. Bostan'ın yerine ise Ömer Lütfi Bektaşoğlu atandı.

Başbakanlık, Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıkları bünyesinde yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; Başbakanlık Müşaviri Kasım Bostan Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı'na getirildi. Bostan'ın yerine ise Ömer Lütfi Bektaşoğlu atandı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Muammer Duran, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Samsun 11. Bölge Müdürü Emin Karaman, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine ise Bayram Şahin atandı.

Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki atama kararlarına göre, Hava Hakim Yarbay Bengü Aban ve Hakim Yarbay Hakan Ali Turgut Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Üyeliğine getirilirken, Hakim Albay Ersun Çetin Askeri Yargıtay 3. Daire Başkanlığı'na atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirleri Sezgin Demircioğlu, Mustafa Keler ve Mehmet Erdal ise başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler