HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Başkan kendine oy vermeyenleri dövdürdü"

Denizli'nin Honaz ilçesi yaklaşık 5 gündür dayak iddiaları ile çalkalanıyor. Daha önce bir öğretmeni döverek hastanelik ettiği iddia edilen Denizli'nin Honaz ilçesi Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, şimdi de bir günde iki kişiyi dövmekle suçlanıyor.

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde 23 Nisan törenleri sırasında, minibüs şoförü Ali Yurtseven, inşaat işçisi arkadaşı İbrahim Çelkan ile belediye çalışanı Mustafa Ulutaş ve arkadaşları arasında protokolün önünde çıkan kavga, adliyeye taşındı.

MHP'li oldukları öğrenilen Yurtsever ve Çelkan, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu tarafından AKP'ye oy vermedikleri için dövdürüldüklerini iddia etti. Yurtsever ve Çelkan, kavgaya karıştığını öne sürdükleri 5 belediye çalışanı ve AKP'li Başkan Devecioğlu hakkında Honaz Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

SEÇİMDEN BERİ SÜREKLİ DAYAK

Devecioğlu hakkında bir suç duyurusu da 29 Mart seçimlerinde MHP'den Honaz Belediye Başkan adayı olan Ali Semerci'den geldi. Seçimden sonra AKP'ye oy vermeyenlere yönelik baskıların arttığını iddia eden Semerci şunları söyledi: "Honaz'da seçimden bu yana birileri sürekli dayak yiyor. Dayağı atanlar belediye çalışanları. Ayrıca, Honaz'da bize oy veren memurların da atamaları yapılmaya başlandı. Biz, savcılığa gerekli şikayeti yaptık. Bundan sonra kararı yargı verecek. Kimsenin dayak yemesini istemiyoruz. Bugüne kadar yapılanları tasvip etmediğimiz gibi derebeylikle Honaz Belediyesi'ni yönetmeye çalışanları kınıyoruz."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler