HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baykal, Bahçeli görüşmesi sona erdi

TBMM geçici Başkanı Deniz Baykal ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Başkanı adayı Deniz Baykal, destek turu kapsamında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Bahçeli ile gerçekleştirdikleri görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Baykal, Bahçeli ile siyasi temaslar konusunda görüşme gerçekleştirdiklerine değinerek "Sayın Devlet Bahçeli ile TBMM Başkanlığı'na aday bir milletvekili olarak bu ziyareti yaptım. Kendisine Meclis başkanlık yönetimine dair anlayışımı, Türkiye'deki siyasi tabloyu nasıl gördüğümü, ne gibi sorumlulukların bize düştüğüne inandığımı aktardım. Kendisini ayrıca önemli siyasi temaslar konusunda bilgilendirdim. Görevimi yaptığımı düşünüyorum. Seçime giderken önemli bir partimizin genel başkanı olarak Sayın Bahçeli'nin bu konuları benim ağzımdan duymasına ihtiyaç vardı, diye düşünüyorum. Benim için çok yararlı bir görüşme oldu. Sayın Bahçeli'ye tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açıklamalarının ardından son tur için Bahçeli'den destek alıp almadığı sorulan Baykal, "Onları konuşmadık. Ayrıntıları konuşmadık" dedi. Bir gazetecinin Bahçeli ile aralarında görüşülen siyasi temasların detaylarını sorması üzerine Baykal, "Bilgim dahilinde olan önemli görüşmeler, temaslar konusunda bende var olan bilgileri Sayın Bahçeli'ye aktardım" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu’nu saat 14.30’da Çankaya Köşkü’nde ziyaret edecek olan Baykal, saat 16.00’da Demirtaş’la bir araya gelecek.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler