HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baykal'dan Adalet Yürüyüşü açıklaması

CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu'un başlattığı Adalet Yürüyüşü hakkında konuştu. Baykal, "O yürüyüşün içinde yer almamış ama amacını, şikayeti paylaşan Türkiye'de milyonlarca insan var. Ben de o insanlardan biriyim. İktidara tavsiyem, bizi de yürümek zorunda kalacağımız zorlamalardan uzak kalmasıdır. Henüz yürümeyen ama yeni zorlamalara başvurulacak olursa kesinlikle yürüyecek olan milyonlarca insan vardır" sözleriyle meydan okudu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Adalet Yürüyüşü hakkında ilk kez konuştu.

“Başarılı yürüyüş gerçekleştiriliyor" diyen Baykal, "Şu ana kadar bir sorun yaşanmadı. O yürüyüşün içinde yer almamış ama amacını, şikayeti paylaşan Türkiye'de milyonlarca insan var. Ben de o insanlardan biriyim" ifadelerini kullandı.

Baykal, "İktidara tavsiyem, bizi de yürümek zorunda kalacağımız zorlamalardan uzak kalmasıdır. Henüz yürümeyen ama yeni zorlamalara başvurulacak olursa kesinlikle yürüyecek olan milyonlarca insan vardır" dedi.


En Çok Aranan Haberler