HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal'a FETÖ gözaltısı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, gözaltına alındı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal'a FETÖ gözaltısı

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal'ı gözaltına aldı.

Daha önce BBP'nin Mersin milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olan Kartal, sorgulanmak üzere, emniyete götürüldü.

TÜRKMEN DAĞI'NA GİTMİŞTİ

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Türkmen Dağı'nda savaşan Türkmenleri ziyaret etmiş ve Twitter hesabından ziyarete ilişkin fotoğraf ve görüntüleri paylaşmıştı.

Kartal,"Türkmen Dağı'ndaki kardeşlerimizin bu gece en çok duaya ihtiyaçları var.'' demişti.

MUSTAFA DESTİCİ: HENÜZ NET BİR BİLGİ BULUNMAMAKTA"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın Mersin'de göz altına alınması hakkında bilgisinin olmadığını dile getiren Destici, “Bugün sabah saat 10 sularında Kaptan Kartal Bey'in göz altına alındığı bilgisi ailesi tarafından bize ulaştırıldı. Hangi kapsamda göz altına alındığı bilgisi bize ulaşmadı. Yetkililer ile yaptığım görüşmelerde bu konu ile ilgili bize henüz net bir bilgi verilmedi. Bilgi verildiği anda kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler