HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır: 'Anadolu insanı bu seçimde BBP'yi nadasa bırakmayacak'

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, Anadolu insanının kalbindeki Muhsin Yazıcıoğlu sevgisinin 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde sandığa yansıyacağına yürekten inandıklarını söyledi.

114 gün sonra yapılacak olan yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Çayır, seçim çalışmalarında merhum genel başkanları Muhsin Yazıcoğlu'na duyulan sevginin dürüst, seviyeli, ilkeli, dik duruşlu olma ve şeffah siyaset yapamada moral desteği olduğunu kaydetti.

Muhsinler Ölmez Buluşması için Rauf Denktaş Köprüsü altında bulunan bir kafede bir araya gelen BBP'liler, toplantı öncesi, 5 yıl önce geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden Yazıcıoğlu için toplu dua etti.

Seçim tarihine kadar Manavgat'ın 78 köyünde çalışma yapacaklarını aktaran Çayır, "Mahalli seçimlerde elde edeceğimiz başarı iktidara 2015 genel seçimleri için uyarı olacak. 30 Mart aynı zamanda her şeyi ben bilirim, ben ne dersem o olur diyen mağrur AKP'lilere ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir ders olacak. Milletimizin gönlünde partimiz BBP hep ikinci parti oldu. Gönlünde her seçimde BBP'yi nadasa bıraktı. Liderimizin 20 yıl önce bin bir çile kurduğu BBP 2015 seçimlerinde sığnacağı liman olacak. AKP millete rağmen siyaset yaparak Anadolu insanın gözünden ve gönlünden düştü. Milletin emanetini saltana dönüştürdüler. Harunca geldiler, Karun gibi zengin oldular. Zenginliklerini iktidar gücüyle birleştirerek şımardılar. Sonları bundan önce şımaran siyaset sahnesinden silinen DYP ve Anavatan Partisi gibi olacak. Bunun 2015'te hep birlikte göreceğiz. " ifadesini kullandı.

Çayır, 5 yıl önce kaybettikleri liderlerinin her yönüyle örnek bir insan olduğunu, günümüzde yokluğunun fazla hissedildiğini söyledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler