HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Beddua alıyorlar"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti yöneticilerinin özel görüntülerini çekip internet üzerinde yayımlayanlar için “Çok beddua alıyorlar. Bu bedduaların bir karşılığı olur herhalde” dedi.

"Beddua alıyorlar"

Önceki gün seçim çalışmaları kapsamında gittiği Antalya’dan dönüşünde bir grup gazeteci ile sohbet eden Bahçeli, partisinde yaşanan kaset tartışmaları ile ilgili şunları söyledi:
Bir karşılığı olur herhalde
Miting alanlarına konuyu taşımadığımızın farkında olamıyorlar. Bir siyasi hareketin içinde, siyasi etikle bağdaşmayan davranışlar belirgin bir hale gelmişse, bu bilgilere sahip olanların, partinin yönetimini uyarmaları, sahip oldukları özel bilgiyi partinin yönetimine vermeleri lazım. O zaman parti içi sorun olarak mesele kendiliğinden çözülürdü. O şahıs sosyal çevreye sahip. Bir ailesi var. Gelişme çağında veya yetişmiş evlatları var. Bir kişiyi, aile ve sosyal çevresinde cüzamlı gibi yaklaşılmasına neden olmaya, birlikte görülmesi sakıncalı insan haline dönüştürmeye kimin, ne hakkı var? Onun için çok beddua alıyorlar. Şu olayda kimse dua etmiyor. Bedduaların bir gün bir karşılığı da olur herhalde.
Sahiplenme şuuru tazelendi
Bütün bunlara rağmen toplumda ehil olan insanlar, sözü bu manada geçerli olan insanlar suskun. Yaşadığımız olaylardan sonra 1980 öncesinde büyük hizmetleri olan, ondan sonra yaşadığı sosyal hayat gereği, aktif siyasetin içerisinde fazla gözükmeyen, partiye herhangi bir sebeple kırılmış veya talepleri karşılanmamış, üzülmüş, uzak mesafede kalanların devreye girdiğini görüyoruz. En güzel tarafı davayı sahiplenme şuurunun tazelenmiş olması. Olayların üzerinden bir ay geçti. Bize Emniyet’ten ve savcılıktan ulaşmış bir bilgi yok. Ben istifa eden arkadaşlarla görüşmedim ama onların çevrelerindekilere anlattıklarına göre bir arkadaşın evine beş ay kadar önce bir hırsız girmiş. Ama hiçbir şeye dokunmamış.
Alan-Balyoz ilişkisi yok
Eğer Başbakan geçmişte kendisine yönelik bir tavırdan dolayı şikâyetlenmiş, üzülmüş, bunun gereğini yapma ihtiyacını hissetmiş ise o zaman Engin Alan ile Balyoz Davası’nın ilişkisi yok demektir. Orada bir mantık hatası var. Silivri ile Kandil arasında bir ilişki kuruyor. Bu kadar mesafede bir ilişki var da Ankara ne yapıyor? Olaylar arasında ilişkiler kuramıyor ama konuşuyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler