HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye meclis üyesi 'yanlışlıkla' TBMM'ye girdi

TBMM Genel Kurulu'nda, milletvekillerinin beklemediği bir olay gerçekleşti.

Belediye meclis üyesi 'yanlışlıkla' TBMM'ye girdi

TBMM Genel Kurulu'nda dün MHP'nin, özel borçların artışına ilişkin araştırma önergesinin görüşülmesi ile ilgili grup önerisi görüşmelerinin tamamlanmasının ardından milletvekillerinin beklemediği bir olay gerçekleşti.

TBMM Genel Kurulu'nda dünkü grup önerisi görüşmelerinin ardından milletvekilleri kendi aralarında ikili üçlü sohbet ederken, 40 yaşlarında uzun boylu takım elbiseli bir vatandaş muhalefet kulisinin bulunduğu kapıdan Genel Kurul salonuna girdi. Bir süre etrafı şaşkın gözlerle izleyen vatandaş, milletvekillerinin konuşma yaptığı kürsünün önünden iktidar sıralarına doğru yöneldi. Bu sırada bir iktidar milletvekili durumu farkederek, "Kimsiniz, burada ne arıyorsunuz. Buraya giremezsiniz?" şeklinde sorular yöneltti. Durumun vehametinin farkından olmayan vatandaş, kendisinin de belediye meclis üyesi olduğunu belirterek, "Ben de belediye meclis üyesiyim, yolu şaşırdım galiba" diyerek durumu izah etmeye çalıştı.

Milletvekillerinin "hemen dışarı çıkmanız lazım" diyerek vatandaşa, AKP tarafından kulise çıkan kapı gösterildi. Vatandaş geldiği gibi elini kolunu sallayarak iktidar kulisinden Genel Kurul'u terk etti. Genel Kurul'a bir vatandaşın girmesi eleştiri konusu oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler