HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilal Çetin, AK Parti'den milletvekili aday adayı

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevinden istifa eden gazeteci Bilal Çetin, AK Parti'den milletvekili aday adaylığını memleketi İzmir'in Kınık İlçesi'nde açıkladı.

Bilal Çetin, AK Parti'den milletvekili aday adayı

Ankara'da 18 yıl aktif gazetecilik yapıp, çeşitli gazetelerde siyaset ve parlamento muhabirliğinden sonra Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği yapan Bilal Çetin, AK Parti Kınık İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını duyurdu. AK Parti Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ahsen Özçam ve partililer de toplantıya katılarak Çetin'e destek verdi.

Kınık'ta AK Parti bayrağını dalgalandıran partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan milletvekili aday adayı Bilal Çetin, "Adaylığımı Kınık'ta açıklamak istedim. Çünkü, Kınık ve Poyracık Mahallesi'nin yetiştirdiği birisiyim" dedi.

Gazeteciliğin ardından Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine atanan Çetin, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Emrullah İşler ve Yalçın Akdoğan'ın basın danışmanlığını yapmıştı. Çetin'in, 'Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Recep Tayyip Erdoğan' ve 'Manşetlerin Efendisi' adlı iki kitabı bulunuyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler