HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Binali Yıldırım Elazığ'da!

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Elazığ'da düzenlenen 'Vefa Buluşması'nda konuştu.

Binali Yıldırım Elazığ'da!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Elazığ il başkanlığının Paşa Konağı'nda düzenleyeceği "Vefa Buluşması"nda konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları:

"MİLLETE GÜVENMİYORLAR"

Tarihi bir değişikliğin arefesindeyiz. Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm liderler bu anayasadan şikayet ettiler. 1 Kasım öncesi Kılıçdaroğlu da yeni anayasanın gerekli olduğunu meydan meydan dolaşıp söyledi. Sözler verdi. Ama seçim geçti, bilindik CHP unutkanlığı devreye girdi. Biz millete söz verdik. Sözümüzün de arkasında olduğunu gösterdik. Sadece MHP ile değil, CHP ile konuştuk. Şunu da söyledik, 'Bizim teklifimizi beğenmeyebilirsiniz. Her şeyin çözümü var, siz de bir teklif getirin. İkisini de Meclis'ten geçirelim, millete götürelim. Millete iki değişiklik sunalım' dedik. Ancak buna yanaşmadılar. Çünkü millete güvenmiyorlar.

"AKILLARI SIRA SON DAKİKADA ŞİRİN GÖZÜKEREK..."

Bunlar hiçbir zaman millete güvenerek yol yürümemişlerdir. CHP millet iradesi ile iktidar olmayı değil dayatmalardan kendine iş çıkarmanın arayışı içinde olmuştur. Meclis'e getirdik, kıyamet kopardılar. Milletin önüne getirmeye yetecek oylama yapıldı. Şimdi artık söz de karar da milletindir. İş bizden çıktı. Meclis'ten çıktı birden CHP kuzu gibi oldu. Sanki o Meclis'i birbirine katan CHP yok. Aklısıra milleti kandıracak. Millet sizin geçmişinizi bilir. Son dakikada şirin gözükerek milleti aldatacağınızı mı sanıyorsunuz. Her gün bir yalan. Erzurumlu Teyo Pehlivan duysa bunları pataklar. Efendim tek adam olacak... Bütün yetkileri elinden alacak... Bir gecede Türkiye'nin rejimini değiştirecek... Neler neler!

"YİNE 'HAYIR' GELENEĞİNİ BOZMADILAR"

Dün akşam yine çıkmış, '18 yaşa ne gereği var' diyor. Peki millet bu gençlere 'Gelin oy verin seçin' diyorsunuz. Ama sonra 'Siz seçilemezsiniz' mi diyeceğiz. 'Askerlikten muaf olacak' diyorlar. Kadınları da yok sayıyor. Genç kızlara da siyaseti çok görüyorlar. Bunlardan hayır gelmez. Ne kadar güzel iş varsa bunlar 'Hayır' dediler. Yine geleneği bozmadılar. Milletimiz bunlara gereken cevabı verdi, yine verecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler