HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Binali Yıldırım: "İzmir’in altı ilçesi hizmete doyacak"

AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimde Ak Parti'nin aldığı ilçelerle ilgili konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkan adayı Binali Yıldırım, "Hiç merak etmeyin. Yanlış Bağdat'tan dönmese de Torbalı'dan, Selçuk'tan, Menderes'ten, Ödemiş'ten, Kınık ve Kemalpaşa'dan dönmüştür" dedi.

Binali Yıldırım, Kemalpaşa, Kınık, Ödemiş ilçeleri ziyaretlerinin ardından Torbalı, Menderes ve geç saatlerde Selçuk ilçesine gitti. Zafer sevincini Torbalı Belediye Başkanı İbrahim Ethem Yorulmaz, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile birlikte ilçelerinde otobüs üzerinden vatandaşları selamlayarak kutlayan Yıldırım, tam anlamıyla sevgi seline uğradı. Yoğun ilgiden yürümekte güçlük çeken Yıldırım'ı görmek isteyenler ilginç görüntüler oluşturdu. Torbalı Belediye Başkanlığı önünde bulunan minyatür saat kulesi üzerinde vatandaşların Yıldırım'a selam verebilmek için oluşturduğu görüntüler dikkat çekerken, bazıları balkonlarından bayrak sallayarak Yıldırım'a destek verdi. Yıldırım, AK belediyeciliğe evet diyen 6 ilçenin ‘hizmete evet' dediğine dikkat çekti.

"MİLLET CEVABI SANDIKTA VERDİ”

Türkiye'nin İstanbul'un, Ankara'nın, Erzurum'un, Gaziantep'in 10 yılda kat ettiği gelişmelerin AK Parti hizmet belediyeciliğinin eseri olduğunu vurgulayan Yıldırım, AK Belediyeciliğin İzmir ve ilçelerine değeceğini vurguladı. Belediyelerin önünü dolduran binlerce vatandaşa üstü açık otobüs üzerinden seslenen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "3 ay boyunca Türkiye'nin nasıl bir cendereden geçtiğini biliyoruz. Yaşadığımız olaylar Türkiye'de bir ölüm kalım meselesine dönüştü. Yerel seçimler istediğimiz kadar gündeme gelmedi. Hedefe konan tek insan vardı. Bu ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan. Onun ne suçu vardı? ‘Çözüm süreci' dedi. ‘Kalkınma' dedi. Bölgesinde ‘Dimdik duran bir Türkiye' dedi. Bunlar bazılarını rahatsız etti. Biz ‘Millet hesabı sandıkta görecek' dedik. Millet cevabı sandıkta verdi.”

"HİZMETİN NE OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ”

Seçim kampanyası boyunca ‘hizmet' dediklerini ve projelerini anlattıklarını kaydeden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz ‘Hayat İzmir' dedik. İzmir'in damarlarını açacak 1414 projemizi ortaya koyduk. İzmir'de yaşayan 4 milyon hemşehrimize, çocuklarımıza daha güzel bir gelecek vaat ettik. Bu daha başlangıç dedik. Ama iş bundan sonra gelecek. 6 ilçemiz bize güven oyunu verdi. AK belediyeciliğe ‘evet' dedi.İzmir'de artık hamaset ve boş laflarla İzmir'i oyalayanlar, bundan sonra hüsrana uğrayacaklardır. Çünkü onlara hizmetin ne olduğunu gösteren AK belediyeler iş başına gelmiştir. Hiç merak etmeyin. Bu millet hizmeti asla unutmaz. Dün bu böyleydi, bugün de böyle. Güvendiniz evladınıza sahip çıktınız. Sağolun var olun.”

"DURMAK YOK HİZMETE DEVAM”

İzmir'in 6 ilçesinincevabını 30 Mart'ta verdiğini ifade eden Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:"Bu milletin önüne kim hangi oyunla çıkarsa çıksın, sonunda işi düzeltecek milli iradedir, sandıktır, millettir. Hiçbir zaman AK Parti mazeretin arkasına saklanmadı. İlçelerin sorunları var, olsun. Hizmet edecek ekibimiz var, hazır. Yanlışları da sorarlar. Hizmetleri de yaparlar. Biz ne dedik? ‘Daima hizmet daima millet' dedik. ‘Durmak yok yola devam' dedik. ‘Durmak yok hizmete devam' dedik. İşte hizmet. Bunlar gerçek hizmet ekibi. Bunlar millete hizmet edenler. Bunlar başka bayrak altında yaşayıp ülkeye ihanet edenler değil. Hiç merak etmeyin. Yanlış Bağdat'tan dönmese de Torbalı'dan, Selçuk'tan, Menderes'ten, Ödemiş'ten, Kınıkve Kemalpaşa'dan dönmüştür. Bu İzmir'de başlangıçtır. İzmir'de AK Parti hizmet kervanı yola çıkmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.”

İZMİR'İN ALTI İLÇESİ AK PARTİ HİZMETLERİNE KARIŞTI

İzmir'in 6 ilçesinin AK Parti hizmetleriyle buluşacağını belirten Yıldırım, sözlerine şöyle son verdi: "Hizmetlerimiz adım adım merkezdeki ilçelere de gelecek. AK Belediyeciliğin İzmir ve ilçelerine değme zamanı gelmiştir. Bu seçimlerde çok büyük destek verdiniz. Kemalpaşa'ya, Kınık'a, Ödemiş'e, Torbalıya, Menderes'e, Selçuk'a, ilçe başkanlarına ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. Kadın kolları ve ekibine teşekkür ediyoruz. Tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.” (İHA)

En Çok Aranan Haberler