HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Binali Yıldırım'ın Konya mitingi iptal oldu

Başbakan Binali Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile katılacağı Konya'daki programı iptal oldu. Başbakanlığın resmi internet sitesinde ise Başbakan Yıldırım'ın, Ankara'daki programları yer aldı. Mitinge eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılması beklenirken, Yıldırım'ın iptalinin de bununla ilgili olabileceği öne sürüldü.

Binali Yıldırım'ın Konya mitingi iptal oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00'de Konya'da Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte mitinge katılıp halka sesleneceği açıklanmıştı.

Ancak Başbakan Binali Yıldırım'ın programı iptal oldu. AK Partili yetkililer, Başbakan'ın Konya programının iptal olduğu yönünde bilgi aldıklarını belirtirken, Başbakanlığın resmi internet sitesinde de Başbakan Yıldırım'ın bugün Ankara'da Altındağ, Keçiören, Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle'de halka hitap edeceği yer aldı.

Öte yandan sosyal medyada bu iptalin eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla ilgili olabileceği öne sürüldü.

DAVUTOĞLU KATILIYOR MU?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun dün bir gazetecinin "Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinge katılıp katılmayacağı" sorusuna, "Bizim anayasa değişiklik teklifimiz 316 milletvekilinin imzasıyla verilmiştir. Bunlardan biri de Ahmet Davutoğlu hocamızdır. Oyunu kullanmış, kanaatini belirtmiştir. Muhtemelen gelecektir" karşılığını verdi.


En Çok Aranan Haberler