HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bostancı: Devlet askere, polise kurşun sıkanı affetmez

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Bu devlet kendi askerine, kendi polisine kurşun sıkanı affetmez, dün affetmedi bugün de affetmez yarında affetmez” dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'na AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, konuşmacı olarak katıldı.AK Parti İl Başkanı Adem Çelik'in konuşmasının ardından kürsüye gelen Bostancı, çözüm sürecinin Türkiye'nin demokratikleşmesinin bir parçası olduğunu kaydetti. Çözüm sürecinin en asli aktörü, tayin edicisinin AK Parti iktidarı olduğunu ifade eden Bostancı,” Diğerleri veridir, veri. Bakarız, dinleriz, uğraşırız, oryante ederiz, sonuçta amacımız belli, açık, aleni. Bu ülkeyi ortak bir geleceğe taşımak istiyoruz. Kanın, şiddetin ve ölümün olmadığı bir geleceğe taşımak istiyoruz. Buna katılmayan her kim olursa ona gereken cevabı veririz" dedi.

Çözüm süreci sabote olsa, savaş çıksa diye bekleyenlerin olduğuna işaret eden Bostancı, "Bir tane PKK yok. PKK'nın içinde PKK var. Onun bunun taşeronu olanlar var. Bir kısmı çözüm sürecinin bir parçası olmak istiyor, bir kısmı da kullanılıyor. Devlet olarak bizim aklımız, bizim vicdanımız öfkelenmeden kızmadan sükunetle ama her kim suç işlerse onun hakkından gelerek barış ve kardeşlik için mücadele etmektir. Durduğumuz yer açık ve net burasıdır. Sonuna kadar çözüm süreci, sonuna kadar kamu düzenini bozmaya kalkan cinayet işleyen alçaklara karşı mücadeledir” diye konuştu.

"DEVLET KENDİ ASKERİNE POLİSİNE KURŞUN SIKANI AFFETMEZ”

Hakkari Yüksekova'da 3 askerleri şehit edenlerin mutlak suretle bulunarak, cezalandırılacağını belirten Bostancı, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu devlet affetmez. Kendi askerine, kendi polisine kurşun sıkanı affetmez, dün affetmedi bugün de affetmez yarında affetmez. Öyle kafasına maske geçirerek kurtulacağını zanneden varsa bilsin ki tek kurtuluş yolu kafasına kara toprağı geçirmektir"

Bostancı'nın konuşmasının ardından İl Danışma Meclis toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler