HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bozdağ: Hakim ve savcılarımızın 12 Ekim'de verecekleri karar meşru bir karardır

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ HSYK seçimlerine yönelik propaganda yapıldığını söyleyerek

ANKARA (DHA) - Bozdağ, "Şu anda birileri bu lafı büyütmek suretiyle hakim ve savcılarımızın üzerinde başka baskılar korkular oluşturuyor. Lütfen kimse bunlara itibar etmesin. Hakim ve savcılarımızın Yargıtay'da verdiği karar nasıl meşru bir kararsa 12 Ekim'de verecekleri karar da öylesine meşru bir karardır. HSYK seçimleri için kara propaganda yapılıyor. Bunlar kara propaganda seçime dönük iftira, yalan kampanyaları" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HSYK seçimleri için "Kara propaganda yapılıyor" diyerek, "HSYK seçimleri için kara propaganda yapılıyor. Bu yalancı ve iftiracılara en büyük cevabı hakimler ve savcılarımız vicdanlarının seslerini dinleyerek vereceklerdir. Hakim ve savcılarımızın sandıkta vereceği karar, saygın bir karardır. Kimsenin farklı bir değerlendirme yapması söz konusu değildir" dedi.

"BUNLAR KARA PROPAGANDA SEÇİME DÖNÜK İFTİRA YALAN KAMPANYALARI"

Bozdağ, "Gayri meşru" tartışmalarını değerlendirmesi istenen Bozdağ, "Bunlar kara propaganda seçime dönük iftira, yalan kampanyaları. Bunlara aldırmayın" dedi.

"HAKİM VE SAVCILARIMIZIN ÜZERİNDE BAŞKA BASKILAR KORKULAR OLUŞTURUYOR"

Bozdağ, "Şu anda birileri bu lafı büyütmek suretiyle hakim ve savcılarımızın üzerinde başka baskılar korkular oluşturuyor. Lütfen kimse bunlara itibar etmesin. Hakim ve savcılarımızın Yargıtay'da verdiği karar nasıl meşru bir kararsa 12 Ekim'de verecekleri karar da öylesine meşru bir karardır. Onun dışındaki değerlendirmeler tamamen seçime dönük kara propaganda yapan çevreler tarafından bazıları çarpıtılıyor. Mahir beytin açıklaması da maalesef bağlamından kopartılmak suretiyle çarpıtılmış bir açıklamadır. Herkese, yalana dolana değil kendi vicdanlarına göre karar vermeye çağırıyorum. Seçime dönük hükümeti işin içine sokma gayretlerinin tamamı bir kara propagandadır. Seçim kampanyasının bir parçasıdır" diye konuştu.

"PARALEL MEDYA HER GÜN YALANI ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLÜYORLAR"

Bozdağ, "Ben şimdi bu yalanların, iftiraların hangisine cevap vermek için yetişeyim. Yani paralel medya her gün yalanı Allah rızası için söylüyorlar. Biz bunlara cevap vermeye yetişemeyiz " dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler