HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bozdağ: 'Şiddetin geldiği son nokta'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylara ilişkin, "Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanan hadise çok açık, net bir şekilde sporda yaşanan şiddetin geldiği noktayı gösteriyor" dedi.

Bozdağ, Suudi Arabistan Krallığı'nın Mili Günü resepsiyonuna katıldı.Çıkışta gazetecilerin Beşiktaş-Galatasaray maçında olayları sorması üzerine Bozdağ, hadisenin Türk sporuna büyük bir zarar verdiğini söyledi. Bir hukuksuzluk olduğunda faturasının mutlaka birilerine çıktığını belirten Bozdağ, "Olaylar en fazla Beşiktaş'a zarar vermiştir" diyerek, şunları kaydetti:

"Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanan hadise çok açık, net bir şekilde sporda şiddetin geldiği aşamayı gösteriyor. Onunla ilgili Beşiktaş Kulübü başta olmak üzere Futbol Federasyonu gerekli tedbirleri mutlaka almalıdır. Bundan sonraki süreçlerde böyle hadiselerin olmaması için gereken müeyyideler neyse onların uygulanması lazım. Aynı şekilde adli makamlar da yasal çerçevede olaylarla olaylara karışanlarla ilgili neler yapılması lazımsa yapacaklardır. Umarım ki bundan sonda Türkiye'de spor sahalarında böylesi nahoş hadiseler, böylesi çirkin görüntüler asla olmaz çünkü bu herkese zarar verir."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler