HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Arınç'tan diyet cevabı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Bursa 34. İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Bülent Arınç'tan diyet cevabı

Arınç burada yaptığı konuşmada çarpıcı sözler sarf etti.

Arınç şunları söyledi:

Birisi bir şey yazdı belki de bizi kastetti. “Bizim kimseye diyet borcumuz yok” diye yazdı.
Bizim de kimseye bir diyet borcumuz yok. Bizim Allah’a, ‘şükür’ borcumuz var.
Fani şahıslara diyet borcumuz yok bizim. Ama millete karşı bir teşekkür borcumuz var.
Bu millet hiç denemeden bizi seçti. Bizim arkamızda durdu.
Biz kişiler üzerine inşa etmiyoruz.

'ALLAH GECİNDEN VERSİN...'

Cumhurbaşkanımız, “farz edin ki liderimiz öldü desinler” demişti.
Allah gecinden versin ama takdiri ilahi bir gün geçekleşecek.
İnsanları teskin etmemiz lazım. O yüzden bu dava kimseye diyet borcu taşımaz. Ben dahil.

AKDOĞAN, “DİYET BORCUMUZ YOK” YAZMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde danışmanlığını yapan ve son kabinde değişikliği ile Bakan olan Yalçın Akdoğan geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısında, "Erdoğan'a ve bu ideale karşı olan kimse biz ona karşı oluruz. Bu hareketin kimseye bir diyet borcu veya açık hesabı bulunmamaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

'Başbakan adayı olmam istendi'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, başbakanlık görevi için kendisini destekleyenler olduğunu ancak sıcak bakmadığını söyledi.

"Tavrımı başından belli ettim" diyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bazı kişilerin partiyi karıştırmak için kendi adını ortaya attıklarını belirtti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olma süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Arınç, "Bu şartlar içinde Sayın Davutoğlu'nun ismi, hepimizin de gönlünden geçen isim olarak tecelli etti çünkü nasıl Başbakanımız cumhurbaşkanlığını yüzde 100 hak ediyorsa, alnının akıyla, Sayın Davutoğlu da inşallah güçlü bir başbakan olmayı fazlasıyla hak ediyor" dedi.

Bursa'da konuşan Başbakan Arınç sözlerine şöyle devam etti: "İnsanlar biraz sevdiklerinden biraz da ya şu parti karışsa da biraz heyecanlansak, ortalık da neşelense diye düşündüklerinden benim ve başkalarının ismini ortaya attılar. Ama sonuçta halkın dediği hakkın dediği oldu."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler