HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cemil Çiçek: Sözlerim bağlamından koparılmış

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yıldırım’ın eski bakanlarla yaptığı toplantıdaki konuşmasında bazı ifadelerin bağlamından koparıldığını söyledi.

Cemil Çiçek: Sözlerim bağlamından koparılmış

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Binali Yıldırım’ın eski bakanlarla yaptığı toplantıdaki konuşmasında bazı ifadelerin bağlamından koparıldığını ve yanlış anlamalara neden olduğunu belirtti.

Çiçek, şunları söyledi:

"MHP’NİN BİRDEN KONUYU YENİDEN GÜNDEME GETİRMESİNE İLİŞKİN İFADELERİM OLDU"

“Toplantıda Sayın Başbakan’ın arzusu üzerine, hem 16 Nisan’a kadar olan çalışmaların değerlendirilmesi hem de birçok konu arkadaşlar tarafından dile getirildi. Uzun bir konuşma yaptım ama haberde yer alan ifadeler bağlamından koparılmıştır.

Geçmiş dönemlerde yapılan halkoylamalarına ilişkin uzun bir analiz yaptım. Halkoylamalarının güvenoyuna dönüştürülmemesi gerektiğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundum. Başkanlık sisteminin gündemden kalkmasının ardından, MHP’nin birden konuyu yeniden gündeme getirmesine ilişkin ifadelerim oldu. Bu idam konusunda da yaşandı. Bunun nedenleri konusunda değerlendirmelerim olduğunu ve bunu bir tek arkadaşımla paylaştığımı toplantıda anlattım.”


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler