HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP: "El Kadı ile oğlunuzun görüştüğü doğru mu?"

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Adı uluslararası terör listesinde geçen El Kadı ile oğlunuzun görüştüğü iddiaları doğru mudur?" diye sordu.

ANKARA (ANKA) - Başbakan Erdoğan'ın yazılı cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na bir önerge veren Bayrak tutan, "Ulusal basına yansıyan haberlerde 'Adı uluslararası terör listelerinde geçen el Kadı'nın Türkiye'ye girmesi yasakken, defalarca ülkeye giriş yaptığı öne sürülüyor. Yasin El Kadı ile Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın bir otel lobisinde buluştuğu' yönündeki fotoğraf da sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü" haberlerini hatırlatarak şu konularda bilgi istedi:

"Adı uluslararası terör listelerinde geçen el Kadı ile oğlunuzun görüştüğü iddiaları doğru mudur? Türkiye Cumhuriyetinin Başbakan'ı olarak bu durumu doğru buluyor musunuz? Nasıl yorumluyorsunuz? Yurda girişi yasak olmasına rağmen İstanbul'da bir otelin lobisinde görüntülen El Kadının Başbakanlık korumalarının yardımı ile Ülkemize girdiği iddiaları doğru mudur?"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler