HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yenikapı kararını verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek mitinge katılma kararı aldı.

CHP yönetimi, İstanbul Yenikapı'da bu pazar yapılacak olan ''Demokrasi ve Şehitler Mitingi''ne daveti değerlendirmek üzere olağanüstü toplandı.

CHP MYK toplantısı sonrası açıklama yapan sözcü Selin Sayek Böke, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitingine katılacağını açıkladı. CHP sözcüsü Böke, Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Binali Yıldırım'ı arayarak, Yenikapı'ya geleceğini bildireceğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacağını belirterek, "İhtiyaç ve inancımız, şehitlerimize duyduğumuz sonsuz saygı sebebiyle verdiğimiz kararlarda kararlılığımız devam etmektedir. Sayın Genel Başkanımız ayrıca birazdan Sayın Başbakanımızı arayarak kararla ilgili görüşlerini kendisiyle detaylı biçimde paylaşacaktır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafta içi yaptığı açıklamada mitinge katılmayacağını, parti yöneticilerinin orada olacağını açıklamıştı.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Sayın Kılıçdaroğlu'nun da orada olmasını istiyorum" diyerek Kılıçdaroğlu'na mitinge katılması yönünde çağrı yapmıştı, Başbakan Binali Yıldırım da CHP Lideri'ni arayarak daveti yinelemişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise mitinge katılacağını duyurmuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler