HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekmeleddin beyi inşallah cumhurbaşkanlığı koltuğuna hep beraber oturtacağız.' dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de:

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekmeleddin beyi inşallah cumhurbaşkanlığı koltuğuna hep beraber oturtacağız. Bu ülkenin barışı için, bu ülkenin huzuru için, bu ülkenin birlikteliği, kardeşliği için, bilge bir insanı seçeceğiz ve bizim cumhurbaşkanımız olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesine gelerek, CHP Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası belediye binası önünde vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

Mahmudiye ilçesinde 1 Haziran'da yenilenen belediye başkanlığı seçiminde İshak Gündoğan'ı seçtikleri için vatandaşlara teşekkür eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Şimdi ikinci adıma sıra geldi. Ekmeleddin beyi inşallah cumhurbaşkanlığı koltuğuna hep beraber oturtacağız. Bu ülkenin barışı için, bu ülkenin huzuru için, bu ülkenin birlikteliği, kardeşliği için, bilge bir insanı seçeceğiz ve bizim cumhurbaşkanımız olacak. 76 milyon insanı ayırmadan, herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanı adayımız olur inşallah. Onu o koltuğa oturttuğumuz gün ülkeye huzuru, barışı, bereketi hep beraber getirmiş oluruz."

"Hepinize en içten selamlar, sevgiler sunuyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "(Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan) Başkana bir şey söyledim. Sana oy versin, vermesin herkesi kucaklayacaksın. Herkese hizmet götüreceksin. Çünkü sen halkın belediye başkanısın, Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanısın. Ayrım bizim kitabımızda yoktur. Herkese eşit, herkese dostça davranacağız. Hoşçakalın" ifadelerini kullandı.

AA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler