HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Kayseri'de adaylarını tanıttı

CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan düzenlediği basın toplantısında, milletvekili adaylarını tanıttı. Ayan, "Milletvekili adaylarımızın tamamı toplum olarak kabul gördü" dedi.

CHP Kayseri'de adaylarını tanıttı

CHP tarafından düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Mustafa Ayan milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. Toplantıya milletvekili 4'üncü sıra adayı Feyzullah Keskin ve 9'uncu sıra adayı Naide Sevgi Yalçın hariç; Çetin Arık, Alipaşa Tan, Aşkın Genç, Tülin Temel, Mustafa Aslan, Ayhan Gülsoy, Mustafa Utku Sarı katıldı. Ayan, “Parti olarak önemli bir temayül yaptık. 8 bin üyemizin 5 bini temayül seçimine katılarak oy kullandı. Oylama sonrasında oluşan listeyi genel merkezimize gönderdik. Genel merkezimiz de oluşturduğumuz listeyi hayırlı olsun diyerek geri bize gönderdi. Gönderdiğimiz listenin değişmemesi bizleri mutlu etti. Bu tür seçimlerde kırgınlıklar elbette oluyor. Herkesin gönlünde mutlaka bir aslan yatıyor. Ama, bu kırgınlıklar sevgi ile açılıyor. Biz ,Cumhuriyet Halk Partisi olarak çıtamızı çok yükselttik. Gönlümüzde 9 milletvekili çıkartmak olduğunu ifade etmek isterim. Ama bir ise ikiyi, ikiyse üçü zorlamak istiyoruz. Şunu söylemek isterim ki, tüm adaylarımız kamuoyunda kabul gördü. Şu anda en kaliteli liste bizim listemiz olduğunu belirtmek isterim. Tüm milletvekili adaylarının yolu açık olsun’’ diye konuştu.

CHP'nin 9 kişilik milletvekili aday listesinde Sarız ilçesinden 4 adayı listeye koymasından dolayı bir sıkıntı yaşayıp yaşamayacağı yönündeki soru üzerine İl Başkanı Mustafa Ayan, bunun bir sıkıntı konusu olacağını düşünmediklerini söyledi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler