HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Akşehir’de konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisi tarafından Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen mitingde partililere hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu helikopterle geldiği Akşehir'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde partililere hitap etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Yaşanacak bir Türkiye diyoruz. Yaşanacak bir Türkiye olması için her evde huzur, bereket olması, hiçbir çocuğun yatağa aç girmesi gerekir. Yaşanacak bir Türkiye olması için işsizliğin olmaması lazım. Ben size yaşanacak bir Türkiye söz veriyorum. Refahın tabana yayıldığı bir Türkiye, herkesin kalkınmadan, büyümeden pay aldığı bir Türkiye. İnsanca hakça bir düzenin olduğu bir Türkiye'yi vaat ediyorum. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emekliye birer maaş vereceğim sözüm söz. Çiftçiye mazotu 1,5 liradan vereceğim. Traktörüne dolduracak tarlaya gidecek. Asgari ücreti bin 500 liraya çıkaracağım. Öyle büyük bir para değil. Ben sizin evladınızım, sizin gibi yaşıyorum. Herkesi kucaklayacağım, herkese sözüm sözdür. 7 Haziran günü sandığa gidip oyumuzu kullanalım. Sadece sizlerin oyları CHP'nin iktidarına yetmiyor, sandığa giderken geçen seçimlerde CHP'ye oy vermemiş bir yurttaşımızı ikna edeceksiniz. Diyeceksiniz ki, 13 yıldır denedik bunları, Kılıçdaroğlu 13 yıl istemiyor. Bana 4 yıl verin adam gibi ülkeyi yöneteceğim, yoksul kalmayacak. 4 yıl için sizden yetki istiyorum. İkna edin ve sandığa gidelim. 4 yıl içinde hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Hiçbir aile ben yoksulum demeyecek. Size söz veriyorum gün 12 saat diyorsanız 12 saat, 36 saat diyorsanız 36 saat. Bu ülkenin emeklisi ezileni için çalışacağım” dedi.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler