HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın aracına saldırı iddiası

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sonrası hedef haline gelen ve aldığı tehditler sonrası şikayetçi olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın arabasına saldırı düzenlendiği iddia edildi. Tanal, sosyal medya hesabından olayla ilgili 'Mafya usulü ihtar amaçlı eylemdir' açıklamasını yaptı.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın aracına saldırı iddiası

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım sonrası hedef haline gelen ve aldığı tehditler nedeniyle şikayetçi olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın arabasına saldırı düzenlendiği iddia edildi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın aracına İstanbul'da saldırı düzenlendiği iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından paylaştığı "Atatürk olmasaydı" tweeti nedeniyle sosyal medyada hedef haline gelen Tanal, bu tarihten itibaren kendisine sosyal medya ve cep telefonu yoluyla sayısız tehdit ve hakaret geldiğini belirtti.

Son olarak bu sabah İstanbul Küçük Çamlıca'daki evinin önünde arabasına saldırı düzenlenen Tanal, karakola giderek şikayetçi oldu.

'MAFYA USULÜ İHTAR AMAÇLI EYLEM'

Tanal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hırsızlar evimin önündeki arabamın camını kırmışlar.Balık baştan kokar. Sokak Elektrikleri kesilmişti.Elektrik arızaya İhbar ettim.Bana mesaj geliyor.Sonra arabamın camı kırılıyor. Eşgüdümlü mü çalışıyorlar.Arabanın içi hiç karıştırılmamış sanki hırsızlık amaçlı değil mafya usuli ihtar amaçlı eylemdir." ifadelerini kullandı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler