HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP TV'de Baykalcı tasviyesi

CHP’ye ait olan Halk TV’de "Baykalcı tasfiyesi" başladı. Baykalcı isimlere ekran yasağı geldi. RTÜK eski üyesi Şaban Sevinç de "Ne Oluyor?" adlı programdan çıkarıldı.

CHP TV'de Baykalcı tasviyesi
Deniz Baykal’a yakın isimlere ekran yasağı getirilirken, RTÜK eski üyesi Şaban Sevinç de ‘’Ne Oluyor?’’ adlı programdan çıkarıldı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan seçilmesinden sonra genel merkez yöneticileri Halk TV’yi de dizayn etmeye başladı. Daha önce hemen her gün görüşlerine başvurulan Baykal’a yakın isimlerden milletvekilleri Yılmaz Ateş, Onur Öymen, Bihlun Tamaylıgil ve Mustafa Özyürek’e artık ekranda yer verilmiyor.
**‘’TAHAMMÜL EDEMEDİLER’’**
Halk TV’de, Avukat Ahmet Cörtoğlu ile birlikte ‘’Ne Oluyor?’’ adlı program yapan RTÜK eski üyesi ve Baykal’a yakın isimlerden gazeteci Şaban Sevinç de, programdan çıkarıldı. Sevinç’in programdaki bazı sözlerinin, Genel merkez yönetimini kızdırdığı öğrenildi. Sevinç son programda Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandumda oy kullanamaması konusunda ‘’ İstanbul l örgütünün ve Genel merkezin hatası var’’ demişti.
Şaban Sevinç bu gelişme üzerine Gazeteport’a yaptığı açıklamada ‘’ Programdan çıkarılmam uygun görülmüş. . Dışlayıcı bir tavır oldu. En ufak bir eleştiriye dahi tahammül edemeyen bazı Genel merkez yöneticileri var
Genel Başkan ve Genel Sekreterin ise bu konuda bilgisi olduğunu zannetmiyorum’’ dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler