HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP’den Baykal iddiasına yanıt

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Deniz Baykal ile ilgili MYK'da disiplin soruşturması başlatılmasına yönelik talepler olduğu" iddiasına ilişkin, "Tamamına katıldım MYK'nın. Böyle bir şeyin konuşulduğuna hiç şahit olmadım" dedi.

CHP’den Baykal iddiasına yanıt

Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 13 Mayıs Cumartesi günü Soma'da 301 madencinin hayatını kaybedişinin 3. yıldönümü olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

"O gün Soma'da olacağız. Saat 15.05'te facianın tam yaşandığı anda Madenci Anıtı'nın önünde olacağız. Ardından eşini, çocuğunu, evladını kaybetmiş olan yüreği yanık Soma şehitlerinin aileleriyle birlikte bir miting düzenleyerek Soma'da üç yıldır yaşananları ve ne noktaya geldiğimizi Türkiye'ye bir kez daha haykıracağız. Kalbinde Soma'nın ateşini hisseden herkese sesleniyoruz. Soma'yı unutmayın. 13 Mayıs gününün tam 3. yıldönümünde Soma'da Madenci Anıtı'nın önünde tam saat 3'ü 5 geçe biz orada olacağız, bütün Soma dostlarını da oraya bekliyoruz."

"HİÇ ŞAHİT OLMADIM"

Bir basın mensubunun, "Sayın Deniz Baykal ile ilgili MYK'da disiplin soruşturması başlatılmasına yönelik talepler olduğu iddiası var, değerlendirmeniz olur mu?" sorusuna Özel, "Tamamına katıldım MYK'nın. Böyle bir şeyin konuşulduğuna hiç şahit olmadım" yanıtını verdi.

İNCE SORUSUNA YANIT

"Muharrem İnce'nin imza toplama girişimine ne diyorsunuz?" sorusuna da Özel, "Muharrem Bey'in imza toplama niyetini ifade ettiyse o kendi değerlendirmesi, saygıyla karşılanacak bir değerlendirmedir sonuçta ama benim bununla ilgili bir yorum yapmam doğru olmaz, çok net bir bilgim de yok" dedi. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler