HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Çapar: AKP, Batı'da eski ülkücü, Doğu ve Güneydoğu'da ise AK PKK'lılara görev veriyor

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP Grup Başkanvekili Bekir Çapar, "AKP iktidarı, Batı illerinde eski ülkücülere, Doğu ve Güneydoğu illerinde ise AK PKK'lılar'a görev veriyor" dedi.

CHP'li Çapar: AKP, Batı'da eski ülkücü, Doğu ve Güneydoğu'da ise AK PKK'lılara görev veriyor

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven'in milletvekili aday adayı olması nedeniyle boşalan koltuğa, geçen hafta Başkan Yardımcısı Sedat Demirci atandı. Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Bekir Çapar, meclis üyeleriyle birlikte Demirci'ye "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Demirci, "Denizli'de sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız ve koordineli bir çalışmayla 7 Haziran seçimlerinde Denizli'de birinci parti olacağız" dedi.

AK Parti'nin, sınava giren çocuklar gibi temayül yoklaması adı altında yöneticilerini, başkanlarını ve milletvekillerini belirlediğini öne süren Bekir Çapar ise önceki gün Şahin Tin'in AK Parti Denizli İl Başkanlığı görevine atandığını hatırlattı. Çapar, "Şahin Tin, eski bir ülkücüdür. AKP'nin yeni taktiği bellidir. Batı illerinde milliyetçi muhafazakar insanları göreve getirirken, Doğu ve Güneydoğu illerinde ise, AK PKK'lılar ile birlikte hareket edip, onlara görev veriyor. Denizli'de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, milletvekili Mehmet Yüksel de ülkücü kökenlidir. İl Başkanlığı'na atanan Şahin Tin de eski bir ülkücüdür" iddiasında bulundu.

Yürütülen çözüm sürecinin içeriğini TBMM'deki milletvekillerinin bile bilmediğini öne süren Çapar, "Çözüm sürecinin içeriğini Kandil'deki teröristler, sözde PKK terör örgütünün elebaşısı biliyor. Ancak, TBMM'deki 545 milletvekili bilmiyor" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler