HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Fikri Sağlar'dan ilk açıklama

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP MYK tarafından disipline sevk edilmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Sağlar, "Aykırı düşünceyi kapının önüne koymakla tehdit ediyorlar. Kapının önü Türkiye Cumhuriyeti'nin toprağıdır. Ben kapının önüne konacak biri değilim" dedi.

CHP'li Fikri Sağlar'dan ilk açıklama

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP MYK tarafından disipline sevk edilmesinin ardından ilk açıklamasını CNN Türk canlı yayınında yaptı.

Sağlar şöyle konuştu: "Disiplin soruşturması başlatılması doğrusu beni üzdü. Neden bir havuz medyasına demeç verdiniz diye soruşturma başladı deniyor. Ben 35 yıllık siyasetçiyim. Koltuk sevdasında hiç olmadım. Şu anda 3. dönem PM üyesiyim. Biz düşüncelerimizi ortaya koymalıyız. Aşağıdan yukarıya karar alınmalı. Ben ne disiplin kurulunda ne de parti meclisinde karar aldığımızı düşünmüyorum. Şimdi ben kavga etmiyorum. Sadece düşüncelerimi söylüyorum. Aykırı düşünceyi kapının önüne koymakla tehdit ediyorlar. Kapının önü Türkiye Cumhuriyeti'nin toprağıdır. Ben kapının önüne konacak biri değilim."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler