HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Namık Havutça'dan flaş iddia: Balıkesir Belediye Başkanı'nın eşi gözaltına alındı

Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederken yaptığı açıklamalar ile dikkat çekmişti. Uğur istifa konuşmasında 'Aileme kadar tehdit edildim' ifadesini kullanmış ve CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, AKP'li Edip Uğur tehdit edildiğini söyledi ve istifa etti. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı neyi bekliyor?" demişti. Uğur'la ilgili kritik bir iddiada da CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'dan geldi."

CHP'li Havutça, Ahmet Edip Uğur'un evine Ankara'dan giden polislerin olduğunu, eşi Nurgül Uğur'un da bu polisler tarafından gözaltına alındığını iddia etti. Havutça konuyla ilgili şunları kaydetti: 'Sayın başkanın eşi terörle mücadele ekibi tarafından gözaltına alındığını, bir gün gözaltına tutuldığını ve bunun üzerinden başkanın tehdit edildiğini duydum.'

Ahmet Edip Uğur bu hafta başında istifa etmiş, sözleri de gündeme damga vurmuştu. Çünkü Uğur, diğer başkanlar gibi sadece görevinden değil AK Parti'den de istifa etmişti.

BARIŞ YARKADAŞ DA GÜNDEME GETİRMİŞTİ

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Saat 17.00 / Dün tam bu saatte, AKP'li Edip Uğur tehdit edildiğini söyledi ve istifa etti. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı neyi bekliyor?" ifadesini kullanmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler