HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerika'da 400 dönüm yer vermişler herhalde onların devleti orası

DDK, Paralel Yapı'ya para ve insan sağlayan okul sahibi 400 şirkete odaklandı. Tüm kamu kurum ve kuruluşları da alarma geçirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da konuştu. Terör operasyonlarına değinen Erdoğan, "binlerce teröristi çukurlara gömdük" dedi. Cumhurbaşkanı'nın gündeminde paralel yapı operasyonları da vardı.

Toplu açılış töreni için Malatya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malatya Anadolu'ya ayak bastığımız ilk günden beri kilit taşlardan biri olmuştur. Ülkemizin tüm renklerini içinde barındırıyor. Malatya teröre karşı en sert tepkiyi veren şehirlerimizin başında geliyor. Şehitlerimiz bunun en büyük ispatıdır" dedi.

Konuşmasında terör operasyonlarına değinen Erdoğan, "bizi ayıramayacaklar bizi bölemeyecekler bizi bölmek isteyenler kazdıkları çukurda kendileri gömülecekler" dedi.

Konuşmasında Malatya'ya yapılan yatırımlara da değinen Erdoğan, "Malatya ne zaman geldiysem bu coşkuyu gördüğüm yer. Malatya enerjiye, enerji katan ilimiz. Hep burada n farklı döndük. Bugün yine farklı döneceğiz. Açılışını yaptığımız 460 trilyon lira olan yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserler arasında derslikler, öğrenci yurtları, spor salonu var. Çevre yolu projelerimiz tamamlandı, yeni devlet hastaneler kazandırıldı. TOKİ altyapılarını, çevre düzenlemelerini inşa etti. Bu yatırımların da resmi açılışını bugün yapıyoruz. Allah'ım hamdolsun Malatya'ya hiçbir zaman eli boş gelmedik" ifadelerine yer verdi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Neymiş o paralel devlet. Boşuna heveslenmesinler, Amerika'da 400 dönüm yer vermişler herhalde onların devleti orası. Legal görünüm altında, illegal işler yapan bu kişiyi bize gönderin diyoruz. Oradan ülkemin içini karıştırıyor. Bir kısmı kaçıp ABD'ye, Avrupa'ya gidiyor, bir kısmı da hapishanede yaşıyor."

ERDOĞAN, 2. ORDU KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğu bölgesine ve sınır birliklerine bakan 2. Ordu Komutanlığını ziyaret etti.

Ziyarette 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve üst düzey komutanlar tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sınır olayları ve doğudaki operasyonlar hakkında brifing verdi. ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1510082/640xauto.jpg)

ERDOĞAN'A SEVGİ SELİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Malatyalılar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Bazı esnaf Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çiçek ve kayısı takdim ederken, Erdoğan’da kendisine sevgi selinde bulunan vatandaşlara hediye verdi.

AA/İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler