HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya olacağız ya öleceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. "İhanet teşebbüslerinin üstesinden, bin yıllık kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin, yoldaşlığımızın rehberliğinde geleceğiz" ifadesini yazan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasının devamında "Buradan aldığımız cesaret ve özgüvenle elde edeceğimiz bir sonraki zafer, 2023 hedeflerine ulaşmak olacaktır. Ya olacağız ya öleceğiz!" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz darbe girişimini, Çanakkale, Dumlupınar ve Sakarya'daki mücadeleye benzeten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonra ülkemizde hiçbir şey 15 Temmuz öncesi gibi olmayacaktır" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı diğer tweetlerde ise şu ifadeler yer aldı:

"MİLLETİMİZ BİR DAHA ASLA..."

"27 Mayıs'ın, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın mahcubiyetini yaşayan milletimiz, bir daha asla böyle bir mihnete maruz kalmayacaktır.

Milletimiz bir daha asla, FETÖ gibi, ihanet zehrini damarlarına zerk etmek isteyen örgütlerin, bu ülkede boy göstermesine meydan vermeyecek.

Rabbimizin bize en büyük ihsanı olan irademizi, aklımızı kesinlikle kimseye ipotek etmeyeceğiz.

Bölücü gayelerle milletimizin içine etnik veya mezhebi fitne sokmaya çalışanlara karşı da aynı yolu izleyeceğiz.

İhanet teşebbüslerinin üstesinden, bin yıllık kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin, yoldaşlığımızın rehberliğinde geleceğiz.

Buradan aldığımız cesaret ve özgüvenle elde edeceğimiz bir sonraki zafer, 2023 hedeflerine ulaşmak olacaktır.

Ya olacağız ya öleceğiz!"


En Çok Aranan Haberler