HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cuma namazı çıkışı sevgi gösterisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, cuma namazı çıkışında öğrenciler ve vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cuma namazı çıkışı sevgi gösterisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kocaeli Üniversitesi'ndeki program öncesinde kıldıkları cuma namazı çıkışında öğrenciler ve vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Binali Yıldırım öğrencilerin isteklerini geri çevirmeyerek birlikte fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte helikopterle Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusu'na geldi. Erdoğan, Yıldırım ve Kılıç, cuma namazını kılmak için kampusun yanında bulunan Umuttepe Camii'ne geçti. Karayolu ile gelen Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan ve Tuğrul Türkeş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da cuma namazı için camiye geçti.

Caminin önünde toplananlar özellikle Erdoğan ve Binali Yıldırım'a cami çıkışında sevgi gösterilerinde bulundu. Binali Yıldırım öğrencilerin isteklerini geri çevirmeyerek birlikte fotoğraf çektirdi. Erdoğan ise öğrencileri ve vatandaşları selamlaştı.

Erdoğan daha sonra kendisine fahri doktora unvanının verileceği Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi'ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversiye gelişi sırasında polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler