HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partililerine 'hemşehri' mesajı

2019 seçimleri öncesinde özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'e önem verilmesini söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partililerine büyük şehirlerde yaşayan hemşehrileriyle irtibata geçmelerini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partililerine 'hemşehri' mesajı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2019 seçimleri öncesinde nüfusun yoğun olduğu İstanbul, Ankara ve İzmir gibi kentlere özel önem verilmesini ve partililerin büyük şehirlerde yaşayan hemşehrilerine ulaşmasını istedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın ‘hemşehri dayanışması’ talimatı kapsamında AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları’nın yapacağı çalışmalar yoğunlaşacak. Çalışmalar “İstanbul ve Ankara’yı alan Türkiye’yi alır” görüşünden hareketle başladı.

HER HAFTA SONU İKİ KENT

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre bu kapsamda seçimlere kadar büyük şehirlere göç eden seçmenlerin şikâyetlerinin ve sorunlarının tespit edilerek çözüme kavuşturulması da planlanıyor. Baba ocağı Rize’den kongre çalışmalarına başlayan Erdoğan’ın da şubat ayı sonuna kadar her hafta sonu iki kente gitmesi planlanıyor. Şubat ayında büyükşehirlerdeki kongrelere katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için önümüzdeki 3.5 aylık dönemde yoğun bir kongre takvimi öngörülüyor.


En Çok Aranan Haberler