HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kıyafet değişimi: Neden yelek giymeye başladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl sonra giyim tarzında dikkat çeken bir değişikliğe gitti. Yelek giymeye ve desenli kravatlar takmaya başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kıyafetindeki bu değişim sosyal medyada da konuşulmaya başladı. Ceket içine yelek giymeye başlayan Erdoğan'ın bu rötuşlarına farklı yorumlar gelmeye devam ediyor. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan neden yelek giymeye başladı? Neden kıyafetinde böylesine bir değişime gitti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kıyafet değişimi: Neden yelek giymeye başladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıllardır siyasette olduğu gibi modada da kendi stilini oluşturdu. Hafta içi bürokrasideki koyu renk teamülüne uyan Erdoğan, hafta sonları ise rahat giyim tarzını tercih ediyor.

Resmi temaslarında koyu renk takım elbise tercih eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, genellikle bordo, yeşil ve mavi kravat takıyor.

Erdoğan, tatil günlerindeyse kareli ceketleri ile kravatsız rahat ve şık giyimiyle kameralara yansıyor.

Modacılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kareli ceketler giyerek gençlerle de iç içe olduğunu ve modayı takip ettiğini gösterdiğini belirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, giyiminde özellikle ülke markalarını tercih ediyor.

DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİM

Ancak son birkaç haftadır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın giyiminde önemli bir değişim gözlendi. Erdoğan, Türkiye'nin yaklaşık 20 yıldır alışık olduğu giyim tarzını bir anda değiştirdi.

Cumhurbaşkanı'nın daha önce tercih etmemesine rağmen, ceket içine yelek giymeye başlaması dikkatli gözlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, kravat seçiminde de değişikliğe gitti. Daha önce düz renk kravat takmayı seçen Erdoğan'ın son dönemde desenli ve puantiyeli kravalar taktığı görüldü.

Modacılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ufak rötuşlar ile stilini biraz daha İtalyan tarzına yaklaştırdığı yorumunu yaptı.

Ankara kulislerinde ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin önünde yeni bir sayfa açacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemine, yeni stili ile girmek istiyor." değerlendirmesi yapıldı.


En Çok Aranan Haberler