HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika Devlet Bahçeli açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Almanya sözlerine ilişkin son dakika açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika Devlet Bahçeli açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Bahçeli'nin sözlerine ilişkin son dakika açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Gerekirse Erdoğan ile birlikte Avrupa'ya giderim' sözlerine ilişkin Kalın, "Devlet Bahçeli açıklamasıyla asil ve millî duruşunu bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir. Tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi.

BAHÇELİ: SAYIN CUMHURBAŞKANI YALNIZ DEĞİLDİR

Almanya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katılacağı toplantılara verdiği izni geri çekmişti. Skandal kararın ardından Erdoğan, "İstersem yarın gelirim. Kapıdan sokmadığınız veya konuşturmadığınız zaman dünyayı ayağa kaldırırım" demişti. MHP lideri Bahçeli, Erdoğan'ın bu sözlerine destek verdi.

Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti’nin Sayın Cumhurbaşkanı, 4 milyon Türk’ün yaşadığı Avrupa’yla ilgili olarak 'Ben istersem gelirim. Kapıdan sokmadığınız zaman da dünyayı ayağa kaldırırım' demiştir. Sayın Cumhurbaşkanı eğer Avrupa’ya gitme kararındaysa yalnız değildir. MHP Genel Başkanı olarak ben de kendisiyle birlikte Avrupa’ya gelirim. Türk dünyasının önemli bir parçasını oluşturan Avrupa’da yeni bir 'Türk ruhu'nu ortaya koymak üzere Sayın Cumhurbaşkanı ile birlikteyim" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler