HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davutoğlu: Dokunulmazlıklara ilişkin son imzayı ben attım

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili imzaları tamamladık. Son imzayı biraz önce ben attım. İnşallah bugün, yarın milletvekillerimizin teklifi Meclise sunulacak'' dedi.

İşte Davutoğlu'nun satır başları:

Kilis'e dün ve bugün DEAŞ'a ait roket mermisi düştü, 21 vatandaşımız yaralandı. Yetkililerle konuştum. TSK anında karşılık verdi. DEAŞ terör örgütüne ait mevzileri vurdu. Ankara'dan Kilis'e selamlarımızı iletiyorum. Kilis'teki vatandaşlarımız emin olsun, her türlü önlemi alıyoruz.

DİYARBAKIR SALDIRISI

Caniler Diyarbakır'da haince tuzaklar kuruyor. Bunlar vahşi birer katil. Hak ettikleri neyse yaşayacaklar, hak ettiklerini onlara yaşatacağız. Katillerin teröristlerin hepsi şehirlerimizden ve dağlarımızdan mutlak anlamda a temizlenecek.

"SON İMZAYI BİRAZ ÖNCE BEN ATTIM"

Teröre ve teröristlere destek veren sözde milletvekillerinin dokunulmazlıkları ile ilgili süreç için geçen hafta Anayasa değişiklik teklifimizi imzaya açmıştık. İmzaları tamamladık. Son imzayı biraz önce ben attım. İnşallah bugün, yarın milletvekillerimizin teklifi Meclise sunulacak. Her şey ayan beyan ortaya çıkacak. Kim dokunulmazlıklarının kalkmasından korkuyormuş kim korkmuyormuş, ortaya çıkacak. Hesap vermekten korkanlar bakalım Meclis'te teklifimize nasıl oy verecek?

"KAZDIKLARI HENDEKLERE KENDİLERİ DÜŞTÜLER"

Kandil’e selam gönderenler blok siyaseti yapalım diyenler hep beraber hayal kırıklığına uğradılar. Kazdıkları hendeklere kendileri düştüler. İnşallah o çukurlardan çıkamazlar. Türkiye’de kantonculuk özyönetimcilik oynamaya çalışanlar milletimizin feraseti sayesinde mutlaka yenilgiye uğrayacaklar. Her geçen gün kaybediyorlar, bundan dolayı yalana başvuruyorlar. Bölgeyi içine çektikleri kaos ortamı herkes tarafından görülüyor. Çocuklarımızın eğitiminin aksamasına asla izin vermeyeceğiz. Evlerinden olanlara kira yardımı yapıyoruz.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler