HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davutoğlu'ndan çocuk evine sürpriz ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Başkent Çocukevi'ni ziyaret etti. Başbakan da son anda ziyarete katılarak çocuklara sürpriz yaptı.

Başbakan Davutoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evsahipliğinde Milli Güvenlik Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra çocuk evine sürpriz bir ziyaret yaparak Sare Davutoğlu'na eşlik etti. Sare Davutoğlu, çocuklarla tek tek tokalaşarak isimlerini öğrendi.

Çocuklar, Başbakan Davutoğlu'nun gelişini heyecanla karşıladı. Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, daha sonra, çocuklarla sohbet etti. Çocuklardan biri kendi yazdığı şiiri Başbakan Davutoğlu'na hediye etti. Çocuklara hangi oyunları bildiklerini soran Davutoğlu, bunun üzerine çocuklardan 'kızma birader' cevabını aldı. Eşi Sare Davutoğlu da bu sözler üzerine "Ahmet Amcan da güzel kızma birader oynar ama çok kızdırır" dedi.

"ŞİMDİ BİR HÜKÜMET KURACAĞIZ"

Çocukların "Hocam nasılsınız, neler yapıyorsunuz" şeklindeki sorusuna ise Başbakan Davutoğlu, "İyiyim. Şimdi bir hükümet kuracağız. Onunla uğraşıyoruz. Ama sizin işleriniz kadar zor değil" cevabını verdi.

Çocuklarla satranç oynayan Davutoğlu, ardından çocuklar için kitap imzaladı. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da hazır bulundu.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler