HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DBP'li Sebahat Tuncel'den polislere tehdit

Gültan Kışanak'ın gözaltına alınmasının ardından Diyarbakır Belediyesi'nin önüne gelen ve zorla içeri girmek isteyen DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, polislere "Bunun hesabını vereceksiniz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın Ankara dönüşü Diyarbakır havalimanında, Eş Başkan Fırat Anlı'nın ise evinde gözaltına alınmasının ardından Büyükşehir Belediye binasının başkanlık katında arama yapıldı.

Polisin, geniş güvenlik önlemi aldığı ve kimseyi yaklaştırmadığı belediye binasının önüne kısa süre sonra HDP Grup Başkan Vekili Çağdar Demirel, Diyarbakır Milletvekilleri Sibel Yiğitalp, Feleknaz Uca, Demokratik Toplum Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile bazı meclis üyeleri, STK temsilcileri ve bazı çalışanları geldi.

POLİSLERE TEHDİT: BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ

HDP'li vekiller yetkililerden bilgi almaya çalışırken, barikatı aşmaya çalışan Tuncel ile polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

İçeriye zorla girmeye çalışan gruba polis engel oldu. Sebahat Tuncel polisleri tehdit ederek "Bunun hesabını vereceksiniz hepiniz hesabını vereceksiniz" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler