HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demirtaş: 17 gün önce gönderilen virüsle hack’lenmiş

Selahattin Demirtaş Mersin il binasına saldırıyla ilgili olarak, il binasının kapı girişindeki kameraların bağlı olduğu bilgisayar da 17 gün önce hack’lenmiş, hiçbir kayıt yapmıyormuş'' dedi.

Demirtaş: 17 gün önce gönderilen virüsle hack’lenmiş

Selahattin Demirtaş Mersin il binasına saldırıyla ilgili olarak, "Bombalı çiçek bir gün önce saat 15.00 civarı gelmiş. Daha ilerisi, il binasının kapı girişindeki kameraların bağlı olduğu bilgisayar da 17 gün önce gönderilen virüsle hack’lenmiş, hiçbir kayıt yapmıyormuş" iddiasında bulundu.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Muharrem Sarıkaya'ya konuştu. Mersin il binasının bombalanmasıyla ilgili bazı detaylar aktaran Demirtaş "Bombalı çiçek bir gün önce saat 15.00 civarı gelmiş. Daha ilerisi, il binasının kapı girişindeki kameraların bağlı olduğu bilgisayar da 17 gün önce gönderilen virüsle hack’lenmiş, hiçbir kayıt yapmıyormuş" dedi. İşte Demirtaş'ın açıklamalarından satırbaşları:

"SAADET PARTİSİNİ SUÇLAYALIM"

Üç hafta var, hâlâ tedirginim. "Başbakan ‘AKP’yi suçlamasınlar’ demiş. Oldu, Saadet Partisi’ni suçlayalım. ‘Sayın Kamalak’tan açıklama bekliyoruz’ diyelim. Saçmalık bu... MHP’nin tutumundan, CHP Mersin adayı Fikri Sağlar’ın da patlama sonrası il başkanlığına gitmiş olmasından memnuniyet duyuyorum.

"MEYDANLARA ÇIKMASI HAYIRLI OLDU"

Erdoğan’ın meydanlara çıkmasının bir de yararı oldu. Bütün Türkiye tehlikeyi yakından gördü. HDP’nin inandırıcılığını artırdı. Saray'da sessiz sedasız otursaydı kimse tehlikeyi bu kadar net göremezdi. Konuşması da inandırıcılığını yitirmesine vesile oldu. Bir Cumhurbaşkanı olarak her şeye karıştığını ve karışmaya da devam edeceğini pratikte gösteriyor.

"DAVUTOĞLU İÇİN ÜZÜLÜYORUM"

Erdoğan, ‘Ben meydanları boş mu bırakacağım’ diyor. Niye boş olsun, Davutoğlu meydanda işte. Partinin Genel Başkanı ve Başbakan’a hakaret ediyor yani. ‘Ben olmasam sen yoksun’ diyor; üzülüyorum Davutoğlu için.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler