HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Destici: Kimseye kin gütmüyoruz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, helikopter kazasındaki soru işaretlerinin hala giderilmediğini, kaza mı yoksa suikast mı sorularının cevap bulmadığını söyledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, helikopter kazasındaki soru işaretlerinin hala giderilmediğini, kaza mı yoksa suikast mı sorularının cevap bulmadığını söyleyerek buna karşın sokaktaki vatandaşın vicdanının rahat olmadığını ifade etti. Destici, Kimseye kin gütmediklerinin de altını çizdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün 4. yılında doğum yeri olan Sivas’ın Şarkışla ilçesi’nde anıldı. Şarkışla Belediyesi ve BBP İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği program Kapalı spor salonunda yapıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, burada yaptığı konuşmada, merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun memleketinde olmaktan mutlu olduğunu anlatarak, Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarının ölümünün 4. yılında BBP il ve ilçe teşkilatlarının Muhsin Yazıcıoğlu haftası nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda etkinlikler düzenlediğini söyledi.

Helikopter kazasındaki soru işaretlerinin giderilmediğini, kaza mı yoksa suikast mı sorularının cevap bulmadığına işaret eden Destici, sokaktaki vatandaşın vicdanının rahat olmadığını ifade etti. Genel Başkan Destici, Kimseye kin gütmediklerinin altını çizdi.

“ESAD YANLILARI HÜKÜMETİ BİZE ŞİKAYET ETTİ”

Esad yanlısı 15 kişilik Suriye heyetinin kendilerini ziyarete gelerek Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ve dış politikasını eleştirdiklerini anlatan Destici, Türkiye Cumhuriyeti Devletini kendilerine ettiklerinde Suriye heyetine tek bir cevap verdiklerini belirterek, Türkiye Cumhuriyeti’nin Milli meselelerinde hele hele dış politikada her zaman hükümetin ve devletin yanında olduklarını söylediklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Merhum Yazıcıoğlu ve arkadaşları için okunan hatimlerin duası Şarkışla Müftüsü Mehmet Cingöz tarafından yapıldı. Dursun Ali Erzincanlı ve Emrah Güneş’în sahne almasından sonra semazenlerin gösterisi ile program sona erdi.

Programa Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ile çok sayıda davetli katıldı.

(CİHAN)

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler