HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli bu sefer eşofmanla görüntülendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün sosyal medya hesaplarından paylaştığı 'gri takım elbise'li fotoğraflarıyla çok konuşulmuştu. Vatandaşların, takım elbiseyle görmeye alıştığı MHP lideri Bahçeli, bu sefer eşofmanlarıyla vatandaşlarla sohbet ederken görüntülendi.

Devlet Bahçeli bu sefer eşofmanla görüntülendi

Klasik otomobillere olan ilgisi ile dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün giydiği takım elbise ile ilgili odağı olmuştu.

Türk siyasetinin en ciddi siyasi karakterlerinden biri olan MHP lideri Bahçeli, zaman zaman klasik otomobil, dinlediği müzik ve seçtiği yüzüklerle medyada haber oldu. MHP lideri Bahçeli'nin dün sosyal medyada paylaşılan spor takım elbisesi oldukça ilgi çekti. Bahçeli'nin tarzı sosyal medya takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

EŞOFMANLA GÖRÜNTÜLENDİ

Lacivert pantalon, mavi beyaz bir ceket ile mavi kravatla objektiflere poz veren Bahçeli, bu kez de eşofmanla görüntülendi. Sağlıklı bir yaşam için günde en az 3 kilometre yürümeye çalışan Devlet Bahçeli, yürüyüşte karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler