HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli, Oktay Vural ile tokalaşmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında partililere seslendi.

Ayıca toplantıdan önce grup salonuna giren Bahçeli, muhaliflerle hareket ettiği iddia edilen Oktay Vural ile tokalaşmadan grup toplantısındaki yerini aldı.

OKTAY VURAL İLE TOKALAŞMADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısı salonuna girerken, sosyal medyada bir süreden beri taraflara itidal çağrısı yapan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye destek için hazırlanan deklarasyona imza atmayan Grup Başkanvekili Oktay Vural ile tokalaşmaması dikkat çekti.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile aralarında bir soğukluk olup olmadığına yönelik soruya şu yanıtı verdi:

''Oktay Bey değerli kardeşimizdir. Meclis'te beni temsil eden grup başkan vekilidir. Onunla aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkartıyorsunuz bunları? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz CHP'yi karmakarışık ediyorsunuz şimdi de pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizin göreviniz nedir hiç mi düşünceniz olumlu olmayacak? Hiç mi bütünleştirici olmayacak? Basın demek Türkiye'yi inkar etmek demek midir?

İşte Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları:

BAHÇELİ: IŞİD NEREDEYSE BULUNUP TEPELENMELİ

MHP Lideri Bahçeli, ''IŞİD neredeyse bulunup tepelenmeli, PKK nereden nemalanıp takviye alıyorsa oralar işaretlenip tümden kurutulmalıdır'' diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

''TÜRKİYE, ORTADOĞU'DAKİ TÜM İSTİKRARSIZLIKLARI İTHAL ETTİ''

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Hiçbir terörist saldırının amacına ulaşamayacağını güçlü ve kararlı bir şekilde ifade ediyorum. Bir yanda PKK diğer yanda IŞİD Türkiye'yi abluka altına almıştır. Türkiye, Ortadoğu'daki tüm istikrarsızlıkları ithal etmiş durumdadır.

''IŞİD NEREDEYSE BULUNUP TEPELENMELİ...''

IŞİD neredeyse bulunup tepelenmeli PKK nereden nemalanıp takviye alıyorsa oralar işaretlenip tümden kurutulmalıdır.

''KUT'ÜL AMARE'DE KAZANDIK AMA...''

Biz Kut'ül Amare'de kazandık ama Mondros'ta belimizi büktüler, Sevr'de idamımıza hükmettiler.

GERGİN DOKUNULMAZLIK GÖRÜŞMELERİ

Meclis'te itiş kakış varsa sokaktakine ne diyeceğiz? HDP Meclis'i terörize etmektedir. Kaybeden demokrasimizdir milletimizin ta kendisidir. Herkesi sağduyuya davet ediyorum.''

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler