HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli: Sen tehlikelisin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum mitinginde Başbakan Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

İRANLI ŞARLATANIN OYUNCAĞI

Türkiye altın kaçakçılığının üssü haline gelmiştir. Arazi vurguncuları vatan topraklarını parsellemiştir. İstifa eden 4 AKP’li bakan, İranlı bir şarlatan ve dolandırıcının oyuncağı haline gelmiştir. Bu İranlı karanlık isim, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni resmen satın almıştır. Eski Ekonomi Bakanı tam 28 kez olmak üzere toplamda 38 milyon 500 bin, eski İçişleri Bakanı tam 14 kez olmak üzere toplamda 6 milyon ABD Doları, eski AB Bakanı tam 3 kez olmak üzere toplamda 1.5 milyon ABD Doları rüşvet almıştır. AKP’li bakanlar yaklaşık 4 milyon Euro’luk haram parayı usulsüz yere almışlardır ve milli iradeye ihanet etmişlerdir. AKP’ye oy vermiş kardeşlerim, Başbakan önce milletimizi sonra partisine oy veren vatan evlatlarını istismar etmiş, kalleşçe aldatmıştır.

HARAM YİYOR

Bir ülkenin Başbakanı, 1 milyar dolar yolsuzluk ve rüşvete karışmış; Türkiye’deki her kamu ihalesinde, her alışverişte, her yatırımda, her projede kendi özel hakkını alarak servetine servet katma yolunu tercih etmişse artık o başbakanlık’tan çıkmış, meşruiyetini kaybetmiş ve haram yemeye başlamıştır. Başbakan böyle bir süreç içerisinde kendisini kurtarabilmek için 2 kavram üzerinde durmuştur. Birisi komplo diğeri de montajdır. Bu ‘Bu işin başı benim ama bu başı göstermek istemiyorum’ demektir. 1 milyar dolar, 25 metrekarelik evi tıka basa dolduruyor.

AKP’NİN YÜZ KARASI

Bu panik ve korku karşısında dün görüldüğü üzere insanlara aşırı derecede acımasız ve ahlaksız saldırıda bulunuyor. Herkese ‘alçak, vatan haini’ diyor. Sayın Başbakan, herkesi seviyesizce, edepsizce suçlayarak karalamaya ne hakkın var? Başbakan yoldan çıkmış, güç delisi olmuş, şaşırmış ve şımarıklaşmıştır. İnandırıcılığını kaybetmiştir. Ayakkabı kutusu bugünkü AKP’nin yüz karası olmuştur.

PARALEL İHANETİN TEMELİ

Bu insan kaybetmiştir ve herkese saldırmaktadır. Bu saldırının da sonu yoktur. Başbakan bölücüye, yıkıcıya, paralel yapılanma için sesini çıkartmıyor. Nevruz gerekçesiyle Diyarbakır’da okunan Öcalan denen caninin mektubuna ses çıkartmıyor, İmralı canisi 2 Nevruz bayramında yayınladığı mektupla paralel ihanetin temelini kazıyor. Bu paralel ihaneti iyi anlayın, hangisi paralel buna bir karar verin. Mektupları parçalanmanın ve dağılmanın beyannamesidir. Türkiye’yi bölünmenin eşiğine getiren ifadelerdir. Başbakan, İmralı canisinin paralel devlet inşasını görmüyor, bilakis onay veriyor. Başbakan mübarek zatları, Allah dostlarını, hidayet uçlarını, kamil insanlarımızı birbirine düşürmeye çalışıyor. Bu en son Erzurum’da tartışılır hale geldi. Manevi dünyamızı kirletmeye uğraşıyor. Bu fitnedir bozgunculuktur.

ÖCALAN’IN YOLU

21 Mart 2013’te İmralı’ya gidip hain Öcalan’ın mektubunu ‘Barış mektubu’ olarak takdim edildiğinde o metni bir hatırlayın. Dün 21 Mart’ta yine bir mektup geldi orada okundu. İkisini yan yana koyduğunuz vakit nereye varıldığını görmek lazımdır. Türkiye’ye bu aziz topraklara 2 devlet kurma yolu ortadadır. 2 devlet vardır ama bu Recep Tayyip Erdoğan’ın hırsızlığını örten 2 devlet kavramı değildir. Türkiye’yi bölmeye götüren 2 devlettir. Bir yanda Öcalan bir yandan Recep Tayyip Erdoğan.

FİTNE VE FISKIN GEREĞİ

AKP’li kardeşlerim buna dikkat edin. Erzurum’daki konuşması fitnenin, fıskın gereğidir, buralarda uyanık olun. Türkiye’de inanan insanların mezhep gibi çatışmaya yönelinmesi halinde Türkiye’nin millet yapısı, barış ve huzuru ne kadar devam edecek? Yine milliyetçilikten bahsediyor. Sen milliyetçilikten ne anlarsın? Milliyetçilikten anlayabilmen için millet gerçeğini görmen ve bilmen lazımdır. 36 etnik unsura inanmışsın ve bunların içerisinde millet gerçeği yok ki sen milliyetçi olasın.

SON GÜNLERE DİKKAT

Sen tehlikelisin, bu milletin başından gitmelisin. Bunun oyunlarına kapılmamanız lazım. Önümüzdeki günlerde bu insan çıldırmış, yoldan şaşmış, kendisini kurtarmak için her şeye başvurabilir. Etnik mezhep çatışmasını körükler, Türkiye’de olaylar çıkartarak çocuklarımızı perişan etmeye çalışabilir. Onun için son günlere dikkat edeceksiniz. Aziz gençler, evlatlarım sana sesleniyorum: Sokakla sandık arasında sarkaç gibi gidip gelmeye heveslenmeyin. Bugünkü iktidardan 10 milyon desteği çektiğiniz zaman Recep Tayyip Erdoğan havaya fırlar, 3 defa takla atar yere çakılır. Hâla suni nefes almaya çalışan bu iktidarı görevden alabilmek seçimle mümkündür.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler