HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli yarın Soma'ya gidiyor

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yarın bir heyetle birlikte Soma'ya gideceği açıklandı.

Ankara - MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Soma'daki maden faciasıyla ilgili "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli de yarın Başkanlık Divanı üyeleri, bazı milletvekilleri ve MYK üyelerinden oluşan bir heyetle kaza mahalline hareket edecektir" bilgisini verdi.

Yalçın, Soma'daki maden faciası nedeniyle yaptığı açıklamada, bu elim kazanın, bütün Türkiye'yi derin yasa boğduğunu belirterek, "MHP olarak Soma'da meydana gelen müessif kazadan ötürü çok büyük üzüntü duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır ve başsağlığı dileyen Yalçın, elim kazada yaralananlara da acil şifalar temenni ettiğini dile getirdi.

Kaza dolayısıyla Hükümet tarafından milli yas ilan edilmesini yerinde bulduklarını kaydeden Yalçın, Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın bölgeye giderek krizi bizzat yönetmesini de takdirle karşıladıklarını belirtti.

MHP'nin olayın duyulduğu andan itibaren gelişmeleri yakından takip ettiğini, kaza haberi öğrenilir öğrenilmez MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Manisa milletvekilleri Erkan Akçay ve Sümer Oral ile MYK Üyesi Mustafa Enöz'den oluşan bir heyetin derhal bölgeye hareket ettiğini anımsatan Yalçın, heyetin şu anda bölgedeki vatandaşlarla birlikte olduğunu ve olay yerinde incelemelerde bulunduğunu aktardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de yarın Başkanlık Divanı üyeleri, bazı milletvekilleri ve MYK üyelerinden oluşan bir heyetle kaza mahalline hareket edeceğini aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

"Bu vesileyle Genel Başkanımız ve partililerimiz; yakınlarını kaybeden kederli ailelerin acılarını paylaşacak, bölgedeki vatandaşlarımızla bir arada ve dayanışma içinde olacaktır. Ne yazık ki iş kazalarında her yıl çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmektedir. Soma'daki olay ise bugüne kadar yaşananların en vahimi ve en acı vericisidir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, milletimizi acılara boğan böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Yeni müessif kazaların meydana gelmesini önlemek için gerekli tedbirlerin alınacağını, icap eden düzenlemelerin yapılacağını umuyoruz."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler