HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a çok sert sözler

Bayburt'ta konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MİT TIR'larının Adana'da durdurulmasını aylarca 'ihanet' olarak nitelendirdiğini hatırlattı.

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a çok sert sözler

Devlet Bahçeli “Şimdi tüm gerçekler fotoğraflı bir şekilde ortaya çıkmıştır. MİT TIR'larının içinde bir şehri tümden havaya uçuracak silah ve mühimmat olduğu açıklığa kavuşmuştur” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayburt Saat Kulesi Meydanı'nda partililere hitap etti. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Hükümetine yönelik eleştirilerde bulunan Bahçeli'nin konuşması sık sık, “Devletin başına devlet gelecek sloganları ile kesildi. MHP lideri, 9 gün sonra ya huzur ya da hüsranın kazanacağını ifade ederek, öYa zillet ya da millet kazanacak. Ya Türkiye kazanacak, ya da milliyetsizler istikbalimizi karartacak. Başka bir seçenek kalmamıştır. Artık sinsi oyunlar bitmelidir. Artık rezalet serüvenleri kapanmalıdır. Artık ihanetin perdesi yırtılıp atılmalıdır. Bayburtlunun beklemeye tahammülü kalmamıştır. Oyalanacak vakit yoktur. Tehdit çok yakındır. Tehlike her köşededir. Zulüm her yerdedir. Zorba kontrol ve denetimden çıkmıştır" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler