HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli'den Fatih Portakal'a sert tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin hedefinde, FOX TV'de Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu referandum yayını vardı. Bahçeli, Portakal'ı provokasyonla suçladı: "Özellikle bir televizyon kanalında gevezelik yapan 'Portakal'ından sütçüsüne kadar bazı isimler 16 Nisan'dan sonra şok olmuşlar, insanlarımızın haysiyetlerini kaşımak için çok tehlikeli imalarda bulunmuşlardır. Türk milleti bunlara pabuç bırakmaz."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Partisine yapılan eleştirilere sert çıkan Bahçeli, "16 Nisan referandumu demokrasi hayatımızda bir milat, çok partili siyaset tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Milliyetçi Hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış verdiği sözlerin altında kalmamıştır. Bizde hile arayan tuzak araştıran komplo araması yapan kim varsa 16 Nisan'da hüsrana uğramıştır" ifadelerini kullandı.

FATİH PORTAKAL'A AĞIR SUÇLAMA

Bahçeli'nin hedefinde gazeteci Fatih Portakal da vardı. "Demokrasiden umudu kesenler sokağa oynamaktadır" diyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Özellikle bir televizyon kanalında gevezelik yapan 'Portakal'ından sütçüsüne kadar bazı isimler 16 Nisan'dan sonra şok olmuşlar, insanlarımızın haysiyetlerini kaşımak için çok tehlikeli imalarda bulunmuşlardır. Türk milleti bunlara pabuç bırakmaz. Demokrasiye kefen biçen paralı askerleri asla affetmez. Kabul etseler de etmeseler de 16 Nisan'da milletimiz Evet demiştir."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler