HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğu Perinçek: Erdoğan ‘İslami Kemalist’ oldu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. "Erdoğan İslami Kemalist oldu. Bizim savunduğumuz noktaya geldi" diyen Perinçek, bunu kendilerinin değil analiz kurumlarının söylediğini aktardı. Türkiye'yi elinden kaçırmak istemeyen ABD'nin önümüzdeki dönemde bir dizi suikaste imza atabileceğini de iddia eden Vatan Partisi lideri, Türkiye'nin 2018 yılında ekonomik olarak da sıkıştırılmaya başlayacağını söyledi.

Doğu Perinçek: Erdoğan ‘İslami Kemalist’ oldu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında Rafet Ballı'nın gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.

İşte Perinçek'in açıklamalarından satır başları;

ERDOĞAN İSLAMİ KEMALİST OLDU​

​Erdoğan İslami Kemalist oldu. Bizim savunduğumuz noktaya geldi. Bunu ben söylemiyorum. Analiz kurumları söylüyor. Erdoğan için İslami Kemalist oldu' analizleri yapılıyor. Biz ne demiştik. 'Bizim bulunduğumuz noktaya geldi' demiştik.

​ABD TÜRKİYE'DE PROVOKASYONLAR YAPABİLİR

ABD 2018'de Türkiye'ye karşı büyük bir ekonomik müdahale de bulunacak. Amerika iç çephede Türkiye'de suikastler zincirine başvurabilir. Türkiye va Amerika bu kadar karşı karşıya geliyorsa Amerika Türkiye'yi bırakmak istemeyecektir. Suikastler zinciri gündeme gelebilir. Bunlar tabi analizlerim.

TÜRKİYE'DE HİÇ BİR GÜÇ ULUSAL BAYRAMLARI KALDIRAMAZ

​Milli bayramları hedef alanlar kaybedecek. Zaten Erdoğan yönetimi de önümüzdeki seçimi kazanamayacak kaybedecek. AKP'nin tabanına sorduğumuz zaman da 100 kişiden biri bunu isteyebilir. Eğer buna yaparsa tepetaklak gider. Akıllarını başlarına toplasınlar. Vatan savaşı veriyoruz. Ulusal değerlerimize sahip çıkmazsa kaybeder. Ulusal bayramları kaldıran bir AKP seçimleri kazanamaz. Bayramları kaldıran Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanamaz.

ERDOĞAN TÜRKİYE'Yİ DEĞİL, TÜRKİYE ERDOĞAN'I YÖNETİYOR

Geldiğimiz noktada Erdoğan artık Türkiye'yi yönetemiyor. Türkiye Erdoğan'ı yönetiyor.

HARP OKULUNDAN ÇIKARILAN ÖĞRENCİLER

Askeri öğrencilerin geri dönmesini savunuyoruz. Çok güzel bir noktadayız. Bu öğrencilerin bazıları hareketlenmiş olabilir. Ancak bunlar Atatürkçü subaylar olma konusunda eğitilebilir. Devletten de olumlu sinyaller alıyoruz. Bu öğrenciler sonunda okullarına kavuşacaklar.


En Çok Aranan Haberler